Spring til indhold

Tilmelding Betalingsservice
Hvis du tilmelder dig til Betalingsservice bliver dit kontingent til Allerød Kunstforening betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du risikoen for kedelige rykkere, og du mister ikke dine lodder til den årlige generalforsamling.

Tilmeld dig ved at klikke her: BETALINGSSERVICE TILMELDING

Når du har åbnet linket, skal du blot indtaste dit CPR-nr (for virksomheder: CVR-nr), din banks registrerings- og kontonummer samt dit medlemsnummer. Vær sikker på, at dit medlems-nummer er korrekt. Er du i tvivl om medlemsnummeret, kan du kontakte kassereren på info@alleroedkunst.dk

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet.
I tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

Såfremt du ikke allerede har en aftale med din bank om Betalingsservice, skal du sørge for en tilslutningsaftale med banken før du tilmelder dine betalinger.