Spring til indhold

Om kunstforeningen

Allerød Kunstforening udsender hvert år i juli et program for det indeværende foreningsår. Ved at klikke i menuen til venstre, kan du finde årsprogrammet for dette år og for de tidligere år.

Allerød Kunstforening arrangerer kunstudstillinger, og vi er hele tiden i kontakt med kunstnere – både amatører og den professionelle – for at sikre høj kvalitet i udstillingerne. Besøg på kunstudstillinger, gallerier og udøvende kunstneres værksteder, er også en vigtig del af foreningens aktiviteter. Foreningen arrangerer desuden foredrag med anerkendte foredragsholdere om kunstforstelse, og andre emner inden for kunst og kultur. Interesserede, der ønsker flere oplysninger, er velkomne til at kontakte Kunstforeningen på mail@alleroedkunst.dk eller et bestyrelsesmedlem, se oversigten i menuen til venstre.

Det årlige kontingent er 260 kroner for enkeltpersoner og 325 kroner for par. Af kontingentet går mindst 75% til indkøb af kunst, som bortloddes blandt deltagerne ved den årlige generalforsamling. Indmeldelse kan ske ved at udfylde og sende indmeldelsesblanketten HER.

Kontakt om medlemsnummer og problemer med hjemmesiden kan ske pr. e-mail til medlem@alleroedkunst.dk