Spring til indhold

Medlemsinformation

Indmeldelse i Allerød Kunstforening sker ved at udfylde indmeldelsesblanketten i menuen til venstre. Husk at anføre navn og medlemsnummer, såfremt man er blevet anbefalet af et nuværende medlem af foreningen.

Kontingent
Kontingentet er 260 kroner årligt for personlige medlemmer og 325 kroner for parmedlemmer. Ved parmedlemsskab har begge fulde meldemsrettigheder, dog har man ikke dobbelt gevinstchance ved de årlige udlodning.

Kontingentet opkræves via Bankernes Betalingsservvice til betaling den 1. september eller nærmeste bankdag herefter. Er man ikke tilmeldt opkræves via et betalingskort, hvilket er dyrere for foreningen og mere besværligt. Vi anbefaler derfor, at man tilmelder sig Betalingsservice, så kontingentet betales automatisk den 1. september hvert år. Tilmeld dig her.

Ved rettidig betaling undgås risiko for at miste lodder ved generalforsamlingen, jfr. foreningens vedtægter.

Persondatapolitik
Allerød Kunstforening behandler medlemmernes personlige oplysning fortroligt, og enhver har ret til information om, hvilke data foreningen opbevarer og hvordan de behandles. Det kan læses i foreningens Persondatapolitik, se i menuen til venstre.

Nyhedsbrev
Er man ikke allerede tilmeldt forenings nyhedsbrev, kan man gøre det ved at klikke  HER.

Skaf nye medlemmer til foreningen
Allerød Kunstforening vil gerne have flere medlemmer og har brug for medlemmernes hjælp.

For hvert nyt medlem, der skaffes, modtager medlemmer en flaske rødvin, når det nye medlem er registreret og har indbetalt kontingentet. Ønsker du at deltage, skal du blot sørge for, at det nye medlem påfører dit navn og medlemsnummer i indmeldelsesskemaet i menuen til venstre eller på indmeldelsesblanketten.