Spring til indhold

Allerød Kunstforenings næste udstilling, “Magisk Natur” åbner på Kirkehavegaard lørdag den 27. maj. 

Udstillingen viser Kirsten Hagelskær malerier af skoven. I hendes malerier kan man opleve et tyst, mættet lys, der falder ned gennem grene og blade og finder vej til skovbunden.

Kirsten beskriver det således ”man kommer gående ad en sti, lagt i skygge af træerne – og pludselig åbner sig et betagende lys der fremme. Man kan gå helt i stå og blive helt stille inden i – i sekunder eller minuttet, man aner det ikke. Tiden bliver opløst”.

Og det er det, hendes malerier viser – både det ophøjede og indadvendte og det mere finurlige skovunivers.

Udstillingens tovholder og kunstforeningens næstformand, Soldis Sigurdardottir, glæder sig til at opleve selve udstillingen, for der er lagt op til et brag på ferniseringsdagen lørdag den 27. maj. Kl. 14.

”Vi har været så heldige at få flere aftaler på plads, som kommer til at gøre udstillingen til noget særligt. Vi har også lavet en aftale med Krukkerne, som vil skabe spændende naturværker og blomsterskulpturer, der vil være med til at skabe en helt særlig atmosfære, når de sættes sammen med Kirstens værker”.

Karna Lønne, indehaver af Krukkerne og formand for Allerød Handelsforening, er spændt på at give sit dygtige personale en ekstra kreativ udfordring, hvor de kan få lov til at udfolde sig. Hun har bl.a. elever,

der deltager på eliteniveau indenfor blomsterkunst.

Allerød Kunstforening har også en helt særlig, ekstra kunstnerisk overraskelse på selve ferniseringsdagen, lørdag den 27. maj kl. 14.

“Magisk Natur” varer fra lørdag den 27. maj til og med søndag den 4. juni. Der er åbent alle dage (dog ikke mandag) mellem klokken 14 – 17. Udstillingen kan ses på Kirkehavegård (sal 2.). Der er gratis adgang.