Efterårsudstilling med Nordsjællandske Keramikere

I mere end 50 år har Nordsjællandske Keramikere udstillet på Kirkehavegaard – Lillerøds Kulturhus. Siden starten af 1970’erne har de lokale keramikere nemlig haft et samarbejde med Allerød Kunstforening om en udstilling hvert femte år, for at vise, hvad der rører sig på de nordsjællandske keramikværksteder.

Og nu er det igen tid til at vise den lokale keramik frem. Denne gang udstiller 19 keramikere deres arbejder. Dette års udstillingstema er “RUM mellem RUM”, som de forskellige keramikere har fortolket.

I løbet af udstillingen vil der være flere Artist Talks, flere udlodninger, foredrag med Tony Andersen, børneaktiviteter og LAFAK’s Lillerød-keramiksamling vil også kunne besøgs.

Udstillingen er åben ALLE hverdage kl. 14-17 og weekender 11-17 (lørdag den 8. oktober fra kl. 15-17). Der er gratis adgang. Adressen er Kirkehavegaard, Kirkehaven 16-18, Lillerød.

Arrangementsprogram – Allerød Kunstforenings efterårsudstilling “RUM mellem RUM”:

Lørdag den 8. oktober kl. 15 – Fernisering, Tony Andersen åbner udstillingen.

Søndag 9. oktober kl. 13-14 – Artist Talk ved Vibeke Sunde og Finn Dam Rasmussen

Søndag 9. oktober – efter Artist Talks vil der være en ekstra udstillingsudlodning.

Lørdag 15. oktober kl. 13-15 – LAFAK åbner for Lillerød-keramiksamlingen (hovedhuset, Kirkehavegaard).

Lørdag den 15. oktober kl. 15 – Foredrag ved Tony Andersen “Allerød kommunes dåbsattest” om baggrunden for de “Keramiske Friser” på Allerød rådhus. Friserne er fremstillet i 1976 af Nordsjællandske Keramikere. NB foredraget finder sted i sognegården, Lillerød Kirke (lige ved Kirkehavegaard).

Søndag 16. oktober kl. 13-14 Artist Talk ved Niels Huang og Allan Hytholm

Søndag 16. oktober – efter Artist Talks vil der være en ekstra udstillingsudlodning.

Mandag den 17. oktober kl. 14-17 – Børneworkshop ved Sanne Nissen – hvor børn inviteres til at dekorere deres egen keramiske flise, som efterfølgende kan afhentes i brændt tilstand den sidste udstillingsdag søndag 23. oktober i tidsrummet kl. 11-17.

Link til webshop for bestilling af billetter

for medlemmer tryg her

for ikke medlemmer tryg her