Udstilling med billedkunstnerene Susanne Pedersen , Morten Sørensen og Bodil Lisbeth Thomsen

Fra fredag den 19. februar til søndag den 6. marts 2016 på Kirkehavegaard

Åbningstider: Torsdage og Fredage kl. 15 – 17 samt lørdage og søndage kl. 14 – 17
Fernisering: Fredag den 19. februar 2016 kl. 19 – 20:30
Entre: Gratis

Susanne Pedersen skriver ”I mine billeder fortæller jeg historier. Hensigten er, at man selv skal gå på opdagelse i dem. Man skal finde sin egen historie, fortælling eller erindring, ved at fordybe sig i billedet.

Inspirationen til billederne ”efterladte billeder og efterladte rum”, handler overordnet om noget interessant – og uendeligt, liv og død.

Skæve eksistenser, flyvende pelsdyr og hemmeligheder.
Chimi Changas Verdensturne er en vandreudstilling der begyndte i november 2014, og den består af illustrationer og collager. Værkerne er bygget op omkring lokale historier, ordsprog og hverdags poesi. Chimi Changa er altid på udkig efter en god historie til sine tegninger og får dem ofte fra de folk der besøger hans udstillinger.

Bag navnet Chimi Changa gemmer sig illustrator og billedkunstner Morten Sørensen der er uddannet på Designskolen i Kolding.

Bodil Lisbeth Thomsen
Skulpturer

Bodil Lisbeth Thomsen er uddannet på Århus Kunstakademi (maleri/skulptur) i 1985-91 og på
Grafisk skole i 1995. Bodil Lisbeth Thomsen arbejder både med maleri og skulpturer. Her udstiller hun kun nogle af sine skulpturer bl.a. bronzeskulpturer, som er et nyt materiale for Bodil Lisbeth Thomsen. Hendes værker viser en fascination af naturen, landskabets stemningsøjeblikke og også en fascination af menneskene, bevægelser og energier imellem os i mødet og i dansen.
Uanset hvordan hun sætter tingene sammen, er det helt afgørende at finde balancen i samklangen, og det lykkedes fint for hende.
Hun har en kraftfuld stil med brug af vilde og voldsomme udladninger.