Censureret udstilling oktober 2015 – Tilmelding

Allerød Kunstforening har 45 års jubilæum i 2015, og i den anledning arrangerer vi en censureret udstilling, hvor kunstnere indbydes til at indsende værker i følgende kategorier: Maleri, grafik, tegning, foto, skulptur og mixed media.
Udstillingen afholdes fra lørdag den 3. til søndag den 18. oktober 2015 på Kirkehavegaard, Kirkehaven 16, 3450 Allerød. Fernisering den 3. oktober kl. 15.

Man kan tilmelde sig nu og senest den 7. september 2015 ved at udfylde nedenstående tilmeldingsblanket og indbetale tilmeldingsgebyret på 300 kroner. Alle detaljer fremgår af Betingelserne for deltagelse, som kan downloades nedenfor.

Indsendte værker skal ledsages af en Følgeskrivelse og bedømmes af en censorkomite bestående af billedkunstner Hanne Bang, billedhugger Søren Schaarup og billedkunstner Jonas Pihl. Vurderingskriterierne er blandt andet, at de indsendte værker skal vise en selvstændig kunstnerisk holdning, og at der ses en linje i det kunstneriske udtryk.

Censorerne udpeger tre prisvindere, som modtager henholdsvis 5.000, 3.000 og 2.000 kroner. Præmiesponsor for 1. prisen er Nordea Allerød og 2. og 3. prisen sponsoreres af Allerød Kunstforening.
Desuden har publikum mulighed for at stemme om en publikumspris, hvor kunstneren modtager en præmie på 3 flasker vin.

Tilmelding til den censurerede udstilling sker ved udfyldelse af skemaet nedenfor. Der kan vælges mere end én kategori, se Betingelser for deltagelse.

Efter udfyldelse trykkes på SEND, hvorefter vi sender en kvittering til den indtastede e-mailadesse.

NB: Kodefeltet skal udfyldes for at undgå spammails. Hvis du får fejlkoden Captcha error er kodefeltet udfyldt forkert.