Udstilling med maleren Carsten Breum og Doron Silberberg

Fra fredag den 21. marts til søndag den 6. april 2014 på Kirkehavegaard, Kirkehaven 14-16, 3450 Allerød

Udstillingen åbnes af John Jensen, formand for kultur og idrætsudvalget

Åbningstider: Torsdage og Fredage kl. 15 – 17 samt lørdage og søndage kl. 14 – 17
Fernisering: Fredag den 21.marts 2014 kl. 19 – 21
Entre: Gratis

Sæsonens sidste udstilling byder på en spændende udstilling med maleren Carsten Breum, som udstiller oliemalerier.

Carsten Breum arbejder altid i serier, en danseserie ”Dansere fra Peru”, en serie ”India” inspireret af en rejse til Indien – og andre inspireret af en rejse til Japan.

På den måde kommer han i dybden med motiverne. Motiverne kan være hentet fra både fra rejser og fra mere hjemlige strøg, de kan være figurative, abstrakte eller ikoniske.

Senest har han været meget fascineret af den hvide farves muligheder som dække over et nonfigurativt motiv, som titter frem med sin egen historie.

Doron Silberberg er født i Jerusalem. Han dimitterede fra Kunstakademiet i Jerusalem i 1975. Efter mange års virke som Art Director og illustrator skiftede han pen, papir og mus ud med stentøjsler og glasur. Doron Silberberg skaber unika-skulpturer i stentøj og bronze. De seneste tolv år har han arbejdet med at udforske keramikken som skulpturelt materiale. I sine værker forbinder han det grafiske med det abstrakte og formår at sætte fantasien i gang hos sin modtager med en ofte let kritisk og humoristisk vinkel.