Spring til indhold
Date:
Time: to
“Jul i det gamle Lillerød” – stadeplads for kunsthåndværkere
Allerød Kunstforening holder sit første kunsthåndværksmarked “Jul i det gamle Lillerød” i Kulturhuset Kirkehavegaard. Julemarkedet finder sted lørdag den 25. og søndag den 26. november 2023, hvor man vil kunne opleve lækkert kunsthåndværk i alle afskygninger.
Skaber du kunsthåndværk og drømmer du om smukke omgivelser og hyggelig julemarkedstemning, så er det nu du har muligheden for at få en stadeplads under “Jul i det gamle Lillerød”.
Allerød Kunstforening sørger for, at vi får et hyggeligt julemarked, hvor der også bliver solgt æbleskiver og gløgg mm. – og der vil også være et juleværksted for både børn og voksne, hvor der kan laves julepynt.
LAFAK, Lokalhistorisk Arkiv i Allerød kommune, planlægger juleaktiviteter for at skabe en ekstraordinær julestemning på Kirkehavegaard under “Jul i det gamle Lillerød”.
Stadeprisen (indendørs – for begge dage) er 650 kr. Det er vigtigt at bemærke, at betaling kun refunderes i tilfælde af, at julemarkedet aflyses.
Hvis du er interesseret i en stadeplads, kan du sende en mail til mail@kulturhusetkirkehavegaard.dk – medsend gerne et par linjer om hvad du vil sælge og hvordan du forstiller dig, at din stand kommer til at se ud.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Soldis fra Allerød Kunstforening på tlf. 31 27 01 20.