Busturen søndag den 1. september 2019

Allerød Kunstforenings årlige bustur har altid været meget populær. Vi kører rundt og besøger forskellige kunstnere og ser kulturelle seværdigheder. Busturene giver en god kulturel indsprøjtning, som vi kan leve på hele vinteren.
Også i år har kunstforeningen et godt program, der skal give os en masse gode indtryk og inspiration.

Turen i år går til Præstø, Næstved og Solrød. Vi skal besøge et glarmesterværksted, hvor stort set alle glasmosaikker i kirker mv. er blevet lavet de sidste mange år. Så skal vi besøge et galleri med ni kunstnere, høre om deres arbejde, se og høre om to spændende springvand i Præstø. Vi får frokost i en restaurant på havnen, inden vi kører til Rønnebæksholm og ser kunstudstillingen der, og hører om stedet. Vi slutter af med at besøge en grafiker og skulptør i Solrød.

Vi er tilbage ved Centerhallen ca 18:30

Tid: Søndag den 1. september 2019 kl. 08.30
Mødested: P-pladsen ved Centerhallen, Lilledal

Pris for medlemmer kr. 500. Pris for ikke medlemmer kr. 550.

Turen gennemføres ved minimum 45 deltagere.

Betaling mærkes: Bus + efternavn + medlemsnummer.

Tilmeldingsfrist 9. august 2019.

Betaling ved tilmelding.

Betalingsfrist: Ved tilmelding.
Betaling til: Nordea bank 2348 – 8476 990 204 eller via MobilePay 84467. Anfør ved indbetaling: BUS-efternavn-medlemsnummer. Tilmeldingen er først gyldig, når indbetalingen er registreret. Ved anden betaling, ring til Birgit Rasmussen på 3068 8323.
Ved eventuel aflysning tilbagebetales indbetalingen.


TILMELDINGSBLANKET

Venligst udfyld alle felter og sæt flueben i feltet ”Jeg er ikke en robot”. Tryk derefter på SEND. Når skemaet er sendt, kan du scrolle ned for at se teksten “Tak for din tilmelding, som er gældende, når betaling er modtaget. Indbetalingen skal ske til bankkonto 2348 – 8476 990 204 eller MobilePay 84467
Der sendes kopi af tilmeldingen til den e-mail adresse, der indtastes.

    Jeg betaler således:*