Busturen søndag den 6. september 2015 til Halsnæs og Egedal

Årets bustur starter 08.30 fra parkeringspladsen ved Centerhallen, Lilledal. Vi forventer at være hjemme igen kl. 18.00

Første stop på vores tur er Kunstnerhuset, der ligger i Frederiksværk, og oprindeligt er bygget som smedje- og modelbyggerværksted i år 1900. I dag rummer bygningen de 6 kunstnere, som vi skal besøge.
– Lene Dahl – Keramiker,
– Yuko Takada Keller – Installationskunstner, papir,
– Carsten Dahl – Billedkunstner,
– Jan Schacht Holmgaard – Billedhugger,
– Thora Finnsdottir – Keramiker,
– Jane Balsgaard – Skulptur, installation, papir, billedkunstner.

Næste stop er Kulturkajen i Hundested. Her skal vi besøge Glassmedjen, som Hanne og Andrew Brown åbnede i 2008. Glassmedjen er både værksted og butik i et. Vi skal også besøge Egeværk, hvor Lasse Kristensen og Mette Bentzen tager imod os og viser os møbelkunst af fineste kvalitet.

Frokosten indtager vi i Halsnæs Bryghus. Buffet med tilhørende fadøl, vin eller saft. Efter frokost er der lidt tid på egen hånd og man kan selvfølgelig også se sandskulpturerne, hvis man har lyst. Entrépris er ikke inkluderet i turprisen.

Sidste stop på turen er i Skenkelsø, hvor vi skal besøge Allan Hytholm, som er uddannet modellør på Den Kongelige Porcelænsfabrik. Allan Hytholm behersker såvel lertøj som stentøj og porcelæn.
Her får vi kaffe og lækkert hjemmebag. Vi skal på rundvisning, hvor Allen Hytholm fortæller om og viser os, hvordan han arbejder.

Turen er KUN for medlemmer og gennemføres ved minimum 50 deltagere.

Deltagerpris: 400 kr, som dækker bus, omvisninger, frokost med øl/vand eller ét glas vin samt eftermiddagskaffe/-te med hjemmebagt kage.

Tilmelding: Senest den 23. august ved udfyldelse af nedenstående tilmeldingsblanket, via e-mail til arr@alleroedkunst.dk eller ved aflevering af kupon fra det trykte program som anført i programmet.

Betaling: til bank senest 28. august til reg. nr. 2348 konto 8476 990 204 med angivelse af “Bus-medlemsnummer-efternavn”

NB.: Betal først når du har modtaget bekræftelse på tilmeldingen.

HER TILMELDER DU DIG BUSTUREN

Venligst udfyld alle felter og tryk derefter på SEND
Hvis skemaet er sendt og modtaget korrekt vises tekst “Tak for din tilmelding”
Hvis du udfylder feltet med e-mail adresse, modtager du kopi af din tilmelding

NB! Evt. kontant betaling SKAL ske direkte til Merete Worsøe

    Jeg betaler således:*