Busturen søndag den 7. september 2014 til Sydsjælland

Busturen er fuldtegnet

Årets bustur starter 08.30 fra parkeringspladsen ved Centerhallen, Lilledal. Vi forventer at være hjemme igen kl. 18.00

Turens første stop er Gavnø Slot, der ligger ved Karrebæk Fjord i nærheden af Næstved. Vi begynder med en rundvisning, hvor vi ser – og hører om den store samling af antikviteter og de godt 1000 malerier, der viser europæisk malerkunst fra tre århundreder. Samtidig kommervi en tur i den rigt dekorerede slotskirke.
Derefter bliver der lejlighed til at gå rundt i den flotte park. Se de mange aktiviteter – sansehaven, sommerfuglelandet, eventyrbanen i trætoppene – Gavnø go-fly, der imidlertid mest henvender sig til de lidt yngre aldersgrupper.

Frokosten indtager vi i Café Tulipanen – smørrebrød og hertil slotsaftappet Nostradamus-øl fra stedet.

Derefter sætter vi kurs mod omegnen af Lejre. Vi skal besøge Jørn Hansen, der fremstiller spændende skulpturer af bl.a. store hule, udgåede elmetræer.

Sidste stop på turen bliver hos kunstnerparret Christella Bamford og Helge Nordstrøm, der viser os deres seneste arbejder og fortæller levende om deres kunst – keramik og glas, fiberbeton og bronzestøbning, maleri, grafik og tegning. Her drikker vi eftermiddagskaffen i inspirerende omgivelser inde og ude.

Turen er KUN for medlemmer og gennemføres ved minimum 50 deltagere.

Deltagerpris: 425 kr, som dækker bus, omvisning, frokost med øl samt eftermiddagskaffe/-te med kage.

Tilmelding: Senest den 27. august ved udfyldelse af nedenstående tilmeldingsblanket, via e-mail til arr@alleroedkunst.dk eller ved aflevering af kupon fra det trykte program som anført i programmet.

Betaling: til bank senest 1. september til reg. nr. 2348 konto 8476 990 204 med angivelse af “Bus-medlemsnummer-efternavn”

NB.: Betal først når du har modtaget bekræftelse på tilmeldingen.