Besøg på Heerup museet

Fredag den 13. marts 2015 kl. 14.00

Besøg og guidet rundvisning på Heerup Museum fredag d. 13. marts 2015 kl. 14.00.

Henry Heerup og Leif Sylvester er begge i stand til at se det smukke i det indlysende og almindelige. De er ikke bange for gentagelsen eller genkendelsen i motiver som naboens hund og en god kaffetår. Det er formodentlig grunden til, at deres værker har haft så stor gennemslagskraft hos det ”folkelige” publikum. Det er en art demokratisering af kunsten, som både bringer kunsten ind i hjemmene og hjemmets genstande og erfaringer ind i kunsten. Gennem kunsten bearbejder og spejler begge kunstnere hverdagen og gør den til deres egen.

I udstillingen ”Vidunderlig hverdag” med værker af både Heerup og Sylvester bliver det tydeligt, at de to også har humoren til fælles – ikke skraldgrinet, men det skæve smil eller glimtet i øjet over for hverdagens små momenter. Vi elsker det, fordi det giver os en lejlighed til at more os over os selv og hinanden.

Rundvisningen varer en time. Efterfølgende er der kaffe og kage i ”skolestuen”. Museet lukker kl. 16.00.

Inden rundvisningen er det muligt at se museet på egen hånd, men husk da at sige, at entre er betalt via Allerød Kunstforening.

Mødested: Kirkesvinget 1, 2650 Rødovre
Maks 30 deltagere, minimum 20 deltagere.

Pris: 95 kr for medlemmer, 120 kr for ikke medlemmer.

Tilmelding: Senest 23. februar 2015 ved udfyldelse af nedenstående tilmeldingsblanket, ved e-mail til arr@alleroedkunst.dk, eller direkte til Joan Elkiær på tlf. 4141 7637.

Betaling til bank senest 5. marts til reg.nr. 2348 konto 8476990204 med angivelse af HE+efternavn og medlemsnummer.

Der er bindende tilmelding ved betaling medmindre der er venteliste.

NB! Betal først efter bekræftet tilmelding