Atelierbesøg hos Lina Murel Jardof

Torsdag den 14. marts 2013 kl. 19.00

I mere end 20 år har Lina Murel Jardorf forstået at berøre, forene og tale med mennesker gennem sine besjælede værker. Som kunstner har Lina fundet sit eget stærke udtryk i respekten og kærligheden til naturen og buddhismen. Lina benytter både oliemaleriets farver og skulpturens tredimensionalitet til at formidle sin tro på det oprindelige.

Lina har base på landstedet Æbleblomst Gård i Kollerød, hvor en stor plantage er rammen om hendes hverdag, med atelier, værksted, sine heste, og med tiden skulpturpark og sansehave. Linas udsyn er internationalt, med kunder både i Danmark og spredt over hele verden. Linas primære styrke er hendes indlevelse: fra det intime, dybt personlige portræt til store kommercielle opgaver, formår hun at skabe øje-blikke, der ændrer mennesker.

Ved vores besøg er der mulighed for at lade sig inspirere af det spændende atelier, der rummer over 300 m2 kunst og andre spændende ting. Atelieret fungerer både som galleri og arbejdsplads.

Lina vil fortælle om sit liv som kunstner, og hvordan både olie-malerier og bronzeskulpturer vækkes til live, om hendes budskab i kunsten, og hvordan de skabes og støbes.

Der bydes på et let traktement (ost med rød-/hvidvin)

Mødested: Æbleblomst Gård, Kollerød Bygade 36

Pris: 80 kr. for medlemmer, 100 kr. for ikke medlemmer.
Maks. 75 deltagere. Ved overtegning har medlemmer fortrinsret.

Tilmelding: Senest fredag den 1. marts 2013 på nedenstående skema eller via e-mail arr@alleroedkunst.dk. Du kan også tilmelde dig direkte til Leif Frausing på tlf. 4817 6523.

Betaling: Senest onsdag den 6. marts 2013 til Nordea Bank reg. nr. 2348 konto 8476 990 204 med angivelse af “LMJ-medl.nr.-efternavn”.

NB! Betal først efter bekræftet tilmelding