Bustur den 4. september 2011

Busturen er overtegnet – der er lukket for tilmelding

Årets bustur starter 08.30 fra parkeringspladsen ved Centerhallen, Lilledal. Vi forventer at være hjemme igen ca. kl. 19.00

Vi kører først til Bogø, hvor vi besøger Hans Christian Rylander www.hanschristianrylander.dk på hans bopæl, som også indeholder hans atelier og lokaler til undervisning. Vi har jo haft fornøjelsen af at se hans skønne billeder på Kirkehavegård og besøgt Proviantgården, hvor vi fik gennemgang af hans store udsmykning dér.

Herefter tager vi til Galleri Fletværk ved Klaus Titze www.klaustitze.dk. Her viser han som han siger: “Fletværk fra pil til rum og landskaber”. Helt unike organisk formede kurve i rulleteknik og skulpturer i kombination med ler, gips, beton, gummi og sten.


Turen går videre til Fanefjord Kirke, der i 2008-9 fik restaureret kalkmalerierne, der stammer fra år 1350 til ca. 1500. Vi vil få et foredrag om malerierne af Arne Rud Christensen, mens vi kan nyde den flotte udsmykning af loftet.

Frokosten skal indtages i Stege i Luffes Gård på Bryghuset Møn: www.bryghusetmoen.dk , som har eget mikrobryggeri med Cafe og restaurant. Buffeten kan så ledsages af et glas velskænket øl. Hvis tiden tillader det, kan man besøge gallerier tæt herpå. (Bent Rune: www.bentrune.dk – Tenja Skotte: www.TenjaSkotte.dk – Lissas Galleri ved torvet)

Fra Stege tager vi til Torben Keramik i Spejlsby: www.TorbenKeramik.dk , hvor vi skal se højbrændt stentøj i smukke glasurer samt håndmalet keramik fra den danske flora. Desuden maler Torben spændende malerier inspireret af den mønske natur. Inden vi skal have kaffe, kan vi nå et besøg i Galleri Warrer: www.warrer.dk , som er Møns største galleri med over 40kunstneres værker. Desuden er der lækkert tøj og design til hjemmet.

Vi fortsætter til Nyord og i hyggelige omgivelser vil vi få serveret kaffe og kage på Lolles Gård: www.lolles-gaard.dk . Restauranten er indrettet i den gamle gårds storstue, hvor man vil opleve det som et visit i svundne tider.

Herefter vender vi næsen hjemad og ankommer til Allerød ca. kl. 19.

TUREN ER KUN FOR MEDLEMMER

Deltagerpris: 400 kr.
Prisen dækker bus, omvisning, frokost og kaffe/te med kage.

Tilmelding senest den 24. august ved udfyldelse af nedenstående skema, via e-mail arr@alleroedkunst.dk eller direkte til Merete Worsøe på tlf. 4817 3748.

Betaling til bank senest 29. august til reg. nr. 2348 konto 8476990204 med angivelse af MT+efternavn+medl.nr.

Betal først når du har modtaget bekræftelse på tilmeldingen fra Merete Worsøe