Udstilling med Jytte Høeg og Marianne Stenberg

Fredag den 15. februar til søndag den 3. marts 2019 på Kirkehavegaard

Fernisering: Fredag den 15. februar 2019 kl. 19 – 20:30
Åbningstider: Torsdage og fredage kl. 15 – 17 samt lørdage og søndage kl. 14 – 17
Entre: Gratis

Jytte Høeg siger om sit univers:
Jeg arbejder i bronze og er meget fascineret af naturen, som jeg også flittigt bruger i mine skulpturer. Blade, grene, kogler og andre naturmaterialer indgår sammen med dyre- og menneskeskikkelser i mine værker, som herved bliver en fantasifuld fabuleren og hyldest til naturen og livets mangfoldighed.
Jeg ønsker at pirre nysgerrigheden og få beskueren til at se en anderledes verden eller bare stoppe op og se en anderledes verden. Når man ser en verden på en ny måde, håber jeg at kunne inspirere til at tænke nyt….
SE MERE PÅ JYTTE HØEGS HJEMMESIDE

Marianne Stenberg er tegner og arbejder kun med papir og tusch. Det er fint. Det er finurligt. Det er poetisk. Det er tegninger, der alle med en helt særlig og personlig streg, har en historie at fortælle. Som hovedregel tager historierne afsæt i dyreverdenen – oftest et farverigt og kærligt univers, hvor klodsede blåfodede suler kæmper mod tyngdekraft eller en ræveunge, der længselsfuldt drømmer om eventyr ”on a planet far far away”. Dyrene i Stenbergs streg har et glimt, et udtryk, en holdning, der poetisk og eterisk fortæller historier lige fra den store kærlighed over drømmen om det store univers og den skønne bevidsthed om, at vi alle er ”part of something big”.
Marianne Stenbergs streg er helt sin egen og løber af sted i sit eget krøllede univers ved hjælp af kalligrafipen og flydende tusch kombineret med akvarel.
SE MERE PÅ MARIANNE STENBERGS HJEMMESIDE